Ponudba jeklenih platišč za vse avtomobile

Ko so aktualne menjave sezonski pnevmatik, se veliko ljudi odloči za menjavo platišč, bodisi  za manjša ali večja, aluminijasta ali jeklena platišča. Poleg pnevmatik so avtomobilska platišča zelo pomemben avtomobilski del, saj ne glede na hitrost zagotavljajo udobno in varno vožnjo. Platišče jo kolo, ki je narejeno iz različnih kovin in je oblikovano, da ustreza vozilu. Delimo jih na dve vrsti, aluminijasta in jeklena platišča.

Razlikujejo se po širini,velikosti, številu krakov, trdnosti, ET-ju, teži, številu lukenj za pritrditev in materialu za izdelavo.Platišča zahtevajo ustrezen certifikati, ki zagotavlja, da je platišče pripravljeno in primerno za montiranje na vozilo ter, da kljubuje voznim in vremenskim razmeram. Pri izbiri platišč moramo biti zelo pozorni saj morajo biti ustrezne velikosti. V Sloveniji ima vsako vozilo predpisane pnevmatike, ki so dovoljene zanj zato pa potrebuje tudi vsako platišče certifikat.

jeklena platišča

Zato vam je spletna trgovina bartog.si na voljo 24 ur vsak dan v letu. Na voljo vam je široka ponudba jeklenih platišč v kateri so izredno kvalitetna in priznana jeklena platišča, rezervnih delov, pnevmatik in ostalo dodatno opremo.V kategoriji platišča lahko izberete jeklena platišča ali aluminijastima platišča različnih oblik in dimenzij. Nudijo vam jeklena platišča različnih blagovnih znamk in dimenzij priznanih blagovnih znamk kot BBS, ATS, Rial, Breyton in druge.

Če kupite jeklena platišča ali pnevmatike dobite tudi garancijo, ki jo je možno uveljaviti v katerikoli poslovalnici. Jeklena platišča so sicer manj atraktivna na pogled, ampak so priporočena da se uporabljajo poleti saj se pozimi ALU platišča bolj obnesejo. Ponujajo tudi možnost možnosti kot je sestavljen komplet v katerem so pnevmatike in jeklena platišča. Bartog.si vam omogoča tudi dostavo na dom ali pa lasten prevzem v katerikoli od poslovalnic znotraj države. Za dodatno pomoč se lahko obrnete na strokovnjake, ki vam bodo pri nakupu svetovali z svojimi izkušnjami.