Pogoni za dvoriščna vrata zagotavljajo udobje doma

Domače dvorišče predstavlja prostor v katerem se želimo dobro počutiti in v katerem naredimo, kar največ, da bi zagotovili intimo. Slednjo si lahko zagotovite z dvoriščnimi vrati na katere so nameščeni pogoni za dvoriščna vrata. Praktični in zanesljivi pogoni so torej tisto, kar potrebujete za enostavno in udobno odpiranje dvoriščnih vrat.

Kaj sploh so pogoni za dvoriščna vrata?

Pogoni za dvoriščna vrata omogočajo udobno odpiranje dvoriščnih vrat, kar iz avtomobila. Sodoben način življenja vsem uporabnikom omogoča, kar se da udoben način življenja. Pri tem je zagotavljanje udobja ključna enostavna uporaba predmetov brez večjih naporov. V primeru dvoriščnih vrat so to njihovi pogoni. Slednji namreč omogočajo, da z enostavnim upravljanjem dvoriščna vrata odpremo brez, da bi zapustili avtomobil. Pozabite torej na čase, ko ste utrujeni po službi prišli pred dvoriščna vrata, najprej izstopili iz avta in nato odprli vrata, da ste lahko ponovno vstopili v avto in vstopili na lastno dvorišče. Seveda ste se od avta ponovno sprehodili do vrat in jih zaprli. Vajo pa dvakrat ponovili vsaj dvakrat dnevno.

 

 

Kakšne pogone poznamo?

V splošnem ločimo pogone za krilna in pogone za drsna vrata. Prvi so namenjeni vratom, ki jih sestavljata dve krili, ki se sočasno odpirata. Pogoni za dvoriščna vrata omogočajo enakomerno odpiranje oziroma zapiranje dvoriščnih vrat, ki na povzroča dodatnih hrupov. Za vami pa se vrata avtomatsko zaprejo, ko avtomobila senzorji ne zaznajo več.

Za vse, ki imate večja dvorišča, je ustrezen tudi nakup drsnih vrat in pogonov zanje. Slednja namreč potrebujejo več prostora, saj so sestavljena iz enega dela, ki med odpiranjem potujejo v eno smer. Tudi pogone na teh vratih  upravljamo daljinsko, s čimer zagotovimo njihovo avtomatsko odpiranje in zapiranje.

Glavne prednosti uporabe pogonov za dvoriščna vrata se torej skrivajo v avtomatizaciji upravljanja z dvoriščnimi vrati, pri tem so funkcije, ki jih omogočajo pogoni prilagodljivi glede na potrebe stran. Pogone odlikujejo kakovostna izdelava in robustno ohišje, zaradi česar pogoni zanesljivo delujejo v vseh vremenskih pogojih.