Najvišje obrestne mere

Najvišje obrestne mereSkoraj, če ne vsak polnoletni Slovenec/Slovenka ima svoj račun na bankah in hranilnicah. Seveda pa najverjetneje že veste, da tudi banke zaslužijo nekaj od našega denarja.

Pa bi radi tudi vi oplemenitili vaš denar na bančnih računih? Idealen način za oplemenitenje vašega denarja so depoziti. Pa neveste kje so najvišje obrestne mere? Vse banke imajo določene obrestne mere, ene nižje, ene višje. Na spletni strani depoziti.si imate seznam vseh slovenskih oziroma bank v Sloveniji. Tam lahko vidite vse obrestne mere za depozite, za vsako banko posebej.

Vendar kako do najvišje obrestne mere?

No ravno zato je spletna stran depoziti.si. Ta spletna stran omogoča vsem varčevalcem priti do boljše oziroma višje obrestne mere za vezane vloge. Da dobite višje obrestne mere dobite na tej spletni strani kupon, ki vam izboljša obrestno mero, na določeno vrednost denarja, ki jo izberete sami. Ko se odločite za določeno banko, morate to pogodbo podpisati na ustrezni ustanovi. Ti kuponi vam lahko izboljšajo obrestne mere do 33%.  Kljub temu pa je minimalni znesek za vezane vloge 100€. Kar pa je najboljše pa je, da je ta kupon popolnoma brezplačen.

Da sklenete vezane vloge potrebujete le potrdilo o davčni številki, osebni dokument ter seveda sredstva oziroma znesek, ki jih boste vezali. Kljub temu pa seštevanje kuponov ni možno, vsaka ponudba vezane vloge je samostojna.

Jamstvo vloge na bankah je zajamčen do 100 000€ z zakonom. Če pride do stečaja banke, bodo vloge izplačane vlagateljem v drugih bankah v roku 20 delovnih dni.

Poskrbite, da boste tudi vi imeli najvišje obrestne mere na vaših bančnih računih.