Tečaj masaže Ljubljana

Se želite naučiti masaže? Potem bo za vas tečaj masaže Ljubljana prava izbira, saj lahko po uspešno opravljenem tečaju nadaljujete usposabljanje na nadaljevalnih tečajih, lahko pa si tudi pridobite nacionalno poklicno kvalifikacijo. Tečaj masaže Ljubljana poteka v Ljubljani,  na njem pa se boste naučili različnih masažnih tehnik ter osvojili osnovne veščine.

tecaj-masaze-ljubljana

Če imate že nekaj znanja, vam tečaj masaže Ljubljana mojStil ponuja tudi nadgradnjo že pridobljenega znanja. Tečaji mojStil potekajo v urejenih prostorih, vodijo pa jih izkušeni in visoko usposobljeni strokovnjaki, ki izstopajo na svojem področju in se še vedno izobražujejo, saj vam želijo predati svoje znanje na kakovosten način.

Tečaj masaže Ljubljana je rezultat močne skupne vizije njegovih snovalcev in prepričanja, da ima masaža kot komplementarna terapija zelo pomemben vpliv na dobro počutje posameznika. Masaža je koristno dopolnilo konvencionalni medicini. Na samem tečaju pa predavatelji poudarjajo predvsem celostni razvoj, saj se prednosti zdravljenja z masažo ne kažejo izključno na fizični ravni, temveč imajo pozitivni učinek tudi na samo duševno ravnovesje.

Tečaj masaže Ljubljana je zasnovan po programih državnega izpitnega centra, medtem ko se lahko na tečaju klasične masaže odločite tudi za pridobitev naziva NPK maser/maserka. Lahko izbirate med različnimi tečaji, saj je ponudba teh zelo pestra. Tako se lahko odločite za tečaj klasične, športne, limfne, refleksne, terapevtske, japonske masaže ali masaže globokih tkiv in tudi aroma masaže.

Tečaj masaže Ljubljana je idealen tečaj za vsakogar, ki se vidi v delu v wellnessu oziroma si želi postati masažni terapevt. Vsi si v današnjih časih želimo čim bolj zmanjšati stres in se bolje počutiti, za to smo tudi večkrat pripravljeni plačati visoke zneske, zato je wellness tisto področje, ki predstavlja velik potencial za masažnega terapevta.

Ko uspešno opravite tečaj masaže Ljubljana, vas čaka še preverjanje teoretičnega znanja. Potem prejmete certifikat oziroma diplomo, obenem pa ste tudi vpisani v uradni register maserjev.