Spoznala sta se na Gleeden klepetalnici

Italijanski blog http://www.chattare-online.com/gleeden/ je pred nekaj časa objavil članek o Gleeden spletni klepetalnici, kjer se ljudje med seboj lahko spoznavajo. Nekateri so zelo skeptični glede tega, ali se lahko preko interneta resnično spozna partnerja. Mi smo bili priča pogovoru z mladoporočencema, ki sta se spoznala na Gleeden spletni klepetalnici, tako da lahko povemo, da uspehi pri spoznavanju preko interneta so, kar pomeni, da si lahko skoraj vsak poišče ljubljeno osebo kar preko interneta.

gleeden

To se nam zdi odlično, saj imajo nekateri ljudje težave s spoznavanjem novih ljudi, ker jim je preveč nerodno stopiti v kontakt z njimi. Vsekakor ne bomo nikogar uspeli dobro spoznati v kolikor ne bomo imeli dovolj samozavesti, da bomo pristopili do osebe, ki nam je všeč ali pa bi se radi z njo samo pogovarjali. Na klepetalnicah kot je Gleeden pa obstaja ta prednost, da vam ni potrebno človeku takoj pogledati v oči in z njim pričeti pogovor, pač pa lahko povsem brez sramu kliknete neko osebo, ki vam je všeč in se pričnete z njo pogovarjati. Ta oseba vas ne bo morala videti, tako da vas ni potrebno biti sram, da boste naredili slab prvi vtis. Vse osebe na Gleeden klepetalnici verjetno iščejo nova poznanstva ali pa celo nove partnerje, tako da v kolikor se boste odločili kontaktirati kogarkoli obstaja velika verjetnost, da vam bo odgovoril nazaj.

Gleeden je Italijanska spletna stran, tako da je potrebno znanje italijanskega jezika. Veliko Slovencev govori italijanski jezik, saj so Italijani naši zahodni sosedje, tako da imamo z njimi praktično neprestano vez. V Sloveniji imamo kar nekaj krajev v katerih uporabljajo tudi Italijanske javne napise, saj veljajo te kraji za dvojezične. Torej Gleeden je spletna stran, ki večini ne bo ravno všeč, ker je namenjena samo Italijanom, toda tudi v Sloveniji imamo nekaj podobnih portalov, ki so prav tako vrhunski kot Gleeden, tako da boste lahko tudi na našem ozemlju spoznavali ljudi preko interneta.