Šotori v različnih velikostih in oblikah

Se spomnite, kdaj ste nazadnje počitnikovali v šotoru, kjer ste se imeli noro dobro in imate na to obdobje svojega življenja nepozabne in nadvse lepe spomine? Šotori za kampiranje, med katerimi lahko izbirate na trgu, so različnih oblik, velikosti in ne nazadnje tudi vrst. Verjetno je bilo to v otroštvu, ko ste skupaj na počitnice hodili še skupaj s svojimi starši, kajneda?

Morda je prišel čas, da te spomine obudite in jih oživite ter se sedaj s svojimi otroki odpravite na podoben potep. Verjemite, otroci vam bodo neznansko hvaležni, v svojih šolskih spisih pa bodo pisali tudi o tem, kako lepo so preživeli svoje počitnice. Preden odidete na nepozabno potovanje, pa si le kupite primerno zavetišče.

šotori

 

Večji ali manjši šotor

Pri izbiri šotora boste morali ponudbo na trgu najprej nekoliko zmanjšati, saj boste ugotovili, da je izjemno pestra. Najprej pomislite na to, ali vaša družina potrebuje večji ali manjši prostor. Manjši šotori so primernejši za družine z enim ali dvema otrokoma. Če je vaša družina večja oziroma vključuje že starejše otroke, ki imajo radi svoj mir, je izbira večjega šotora boljša.

Na trgu boste lahko opazili tudi take šotore, ki spominjajo na prave domove v malem. V njih boste lahko našli skoraj vse prostore, ki jih ima tudi vaš dom. Taki šotori so namreč razdeljeni na spalni, sobni in še druge dele. Kuhinjo pa si boste najverjetneje postavili kar v zunanjem delu šotora.

Pomoč pri izbiri prostora

Sicer pa je najbolje, da si šotor izberete v eni od specializiranih trgovin, kjer se nahajajo visokokakovostni šotori, ki jih v današnjem času zaradi velike konkurence lahko kupite po izjemno ugodnih cenah.

Pri izbiri naj vam pomaga izkušeni svetovalec, ki vam bo svetoval in skupaj z vami izbral najprimernejši šotor za vaše nove podvige na počitnicah. Morda vam bo ponudil še kakšen poseben popust.