Redmi Note 11 je cenovno ugoden vendar izjemno zmogljiv telefon

Redmi Note 11 je super sodoben telefon in je izjemno dobra izbira. S svojima podznamkama Redmi in Poco nas želi Xiaomi opomniti, da ni vse v vodilnih pametnih telefonih najvišjega razreda saj podjetje dosledno ponuja nizkocenovne telefone, ki vam nudijo več, kot bi lahko pričakovali za svoj denar. V preteklosti smo to videli že večkrat in Redmi Note 11 je še en primer. Kljub temu, da je cenovno izjemno ugoden, ima telefon spodobno življenjsko dobo baterije, odličen zaslon in kakovost izdelave, ki je impresivna. Ko ga uporabljate ste lahko le zadovoljni.

Redmi Note 11
Specifikacije, ki jih ima Redmi Note 11, niso ravno tako impresivne, kar je pričakovano, vendar nima večjih težav s hitrostjo ali napakami. Ne glede na to, ali gre za gledanje filmov, igranje iger, pošiljanje sporočil, preverjanje družbenih omrežij ali brskanje po spletu, je telefon zelo sposoben in vas ne bo pustil na cedilu na nobenem od teh področij. Zahvaljujoč svetlemu zaslonu AMOLED in kompetentnim stereo zvočnikom je predvajanje medijev področje, kjer se se ta telefon zelo dobro obnese. Če iščete telefon, ki se bo dobro spopadel z YouTubom, Netflixom, iPlayerjem itd., potem je to morda točno to, kar potrebujete.
Vsak telefon ima pomanjkljivosti, vprašanje je le, ali vas motijo ali ste pripravljeni sprejeti kompromis. Fotografije in videoposnetki, ki jih posname zadnja kamera telefona, niso bleščeči, še posebej, ko ni dosti svetlobe. Večinoma dobro fotografira, toda za zahtevne situacije, na primer za premikajoče se predmete, nočne posnetke in podobno, boste želeli razmisliti o tem, da bi porabili več za telefon z boljšo kamero na zadnji strani.
Ni običajno za moderen telefon, da nima 5G. Koliko vam je to pomembno, bo verjetno odvisno od tega, ali je na vašem območju že 5G povezava, saj je navsezadnje 4G še vedno precej hiter. Na splošno pa, če lahko živite s temi težavami, boste ugotovili, da je Redmi Note 11 eden najboljših poceni telefonov, ki je trenutno na voljo.