Poceni prenova kopalnice

Če se želite lotiti projekta prenova kopalnice morate vedeti, da vam lahko tak projekt če je slabo načrtovan povzroči kar nekaj sitnosti in težav. Zato je prav, da preden se spustite v tak projekt izdelate načrt prenove. V načrt vključite kopalniške elemente, ki jih boste potrebovali orodja ter naprave ter seveda ostale materiale. Če pa se vam zdi, da je prenova kopalnice pretežka in je ne boste mogli opraviti sami je bolje, da v ta namen najamete strokovnjaka, ki vam bo prenovil vašo kopalnico in iz nje ustvaril lep in estetski ter funkcionalen prostor.

Prenova kopalnice je projekt za katerega se ljudje odločijo, če opazijo, da je njihova kopalnica nefunkcionalna ali pa se jim zdi, da so elementi v njej že zastareli ter potrebujejo nove in boljše. Nekateri pa morajo kopalnico preurediti zaradi slabe inštalacije v že obstoječi. Več na strani www.kerema.si/prenova-kopalnice.html.

prenova kopalnice

Kako začeti? Kot prvo smo že omenili je potreben načrt. Nato se lotimo nakupa materialov ter naprav, če jih seveda še nimamo. Sledi demontaža elementov kopalnice in zamenjava vodovodne inštalacije. Pri tem se ponavadi odstranijo obstoječe ploščice in po potrebi se zruši tudi kakšna stena, če seveda želimo kopalniški prostor povečati. Nato sledi polaganje novi ploščic, ki jih pred tem kupimo v katerikoli bolje založeni trgovini z opremo za kopalnice. Prenova kopalnice je tako že v polnem teku. Preden seveda kupimo ploščice je dobro izračunati približno koliko jih bomo potrebovali za našo kvadraturo prostora. Nato sledi izdelava mase za polaganje ploščic ter samo polaganje. Ko se masa strdi lahko z projektom prenova kopalnice nadaljujemo.

Sledi, del kjer začnemo nameščati kopalniške elemente. V tem delu je prenova kopalnice nekje na polovici. Zvrtamo potrebne luknje ter z vijaki namestimo kakšne nove omarice in ogledala. Ko vse namestimo preverimo, če se zadeve lepo skladajo ter jih lahko začnemo uporabljati. S to fazo pa se prenova kopalnice zaključi. Dobimo lepo novo in urejeno kopalnice, ki je funkcionalna ter narejena po naših željah.