Podaljševanje trepalnic je pravi modni hit

Ali si naveličana vsako jutro vstajati zgodaj zaradi nanašanja ličil? Če je odgovor DA, je podaljševanje trepalnic idealna izbira zate. Prikrajšan čas, urejen videz in čudovite trepalnice so prednosti podaljševanja trepalnic. Prvo vprašanje vsakega dekleta je »Kam naj grem in kje mi bodo profesionalno podaljšali trepalnice?« https://www.neguj.se/kozmeticne-storitve/podaljsevanje-trepalnic/ je idealen naslov za profesionalno podaljševanje trepalnic. Trepalnice izgledajo naravno in postopek podaljševanja trepalnic je popolnoma neboleč. Podaljški so različnih velikosti, debeline in ukrivljenosti, ki se jih da uskladiti z vašimi željami.

podaljševanje trepalnic

Podaljševanje trepalnic je postopek, pri katerem se vsaka trepalnica posebej namesti na vašo, zato postopek traja približno dve uri. Ravno pravi čas, da si vzameš čas zase in uživaš v rokah profesionalke. Podaljšane trepalnice pa niso večne in so potrebne redne obnove, vsakih 3-4 tedne. Obstojnost podaljšanih trepalnic pa je odvisna tudi od vas, kako skrbite zanje, kakšne odstranjevalce ličil uporabljate ipd. Obstajajo strastne zagovornice maskare in drugih ličil, vendar ko boste enkrat preizkusile podaljševanje trepalnic, boste za vedno zavrgle vsa ličila. Trepalnice bodo bolj goste, daljše in izgledale bodo popolnoma naravno.

Končno boste prišle do takih trepalnic, kot jih imajo zvezdnice v tv oglasih ob promociji maskare. Zakaj bi vsak mesec zapravljali denar za drage maskare in ob tem občutili slabo voljo ker ne dobite učinka kot prikazujejo reklame, ko pa lahko enostavno odidete na podaljševanje trepalnic ter prihranite čas in denar. Prednost podaljšanih trepalnic je da vas nikoli več ne bo skrbelo ali se vam je razmazala maskara ravno ob nepravem času. Podaljševanje trepalnic je zato idealno za ženske, ki bi zjutraj rade poležale ali pa se jim mudi v službo in zmanjka časa za nanos ličil. Podaljševanje trepalnic ima še eno res odlično prednost, z trepalnicami se lahko tuširaš in spiš in pred tem ni potrebno odstranjevanje ličil. Ne vem kaj še čakaš, hitro si rezerviraj svoj termin in pričaraj glamurozen videz svojim očem z podaljšanimi trepalnicami.