Pisarniški stoli za vsako pisarno

Potrebujete nove pisarniške stole? Je vaš star stol uničen in potrebujete novega? V trgovini Integra je na voljo velika izbira pisarniških stolov.

Vsi, ki delamo v pisarnah, veliko časa presedimo na stolih, imamo verjetno bolečine v križu. Največkrat je to zaradi slabo kakovostnega stola. Pisarniški stol mora biti ergonomski, kar pomeni, da se popolno prilega naši hrbtenici. Saj pravilna drža hrbtenice največ vpliva, da preprečimo bolečine v križu. V trgovini Integra imate veliko vrst modelov stolov, tako da se za vsakega posameznika najde pravi. Stoli imajo podpore za glavo in ergonomsko oblikovano sedišče, katero je narejeno iz pene. Sedišče se da popolnoma prilagoditi uporabniku stola. Visoko hrbtno naslonjalo je tudi ergonomsko oblikovano, narejeno iz pene. Stoli imajo mehanizem s štirimi nastavitvami gugalne funkcije. Napetost hrbtnega naslona se pa samodejno prilagaja uporabnikovi teži. Visoko kakovostna kolesa so za občutljiva tla, lahko so antistatična in pa z zavoro. Vsi pisarniški stoli imajo tudi ojačan medeni del. Ogrodje stolov je izdelavno iz kakovostnega aluminija.

 

Prijazni svetovalci vam bojo pomagali pri izbiri pravega pisarniškega stola za vas. Vaša velikost je pomemben faktor pri izbiri pravega stola. Pri poziciji nog je pomembno, da so noge v primerjavi z tlemi stegnjene bolj kakor za 90 stopinj. Naslonjala za roke morajo biti na taki višini, da so komolci lepo naslonijo. Glava se mora lepo prilegati svojemu naslonjalu, kar prispeva k vratnim bolečinam. Na voljo imate izbirati med kar desetimi modeli stolov. Vsak stol ima drugačne lastnosti. Vse je odvisno, kakšne so naše zahteve. Če si želite preprost stol, priporočam model Orion, če pa ste zahteven uporabnik, pa Flex. Razlike med tema so, Flex ima naslonjalo za glavo, boljšo podporo za medeni del, prilagodljiva naslonjala za roke in nekoliko lepši dizajn.

Zakaj bi trpeli na slabo kvalitetnih stolih, če lahko to preprosto rešimo. Pridobite si nov pisarniški stol še danes!