Zavijte vašega dojenčka v nežne otroške odejice

Naj bodo otroške odejice iz spletne trgovine Medora tiste, v katere boste zavili vašega novorojenčka ob odhodu iz porodnišnice in jih kasneje, ko bo že malček, uporabljali za toplino in udobje med branjem pravljic. Več si preberite na naslovu: medora.si/ninice-in-otroske-odejice/. Otroške odejice so iz 100% muslin bombaža, ki diha, kar pomeni, da so otroške odejice primerne tudi za uporabo v vročih poletnih mesecih. Muslin bombaž omogoča, da se otrokova telesna temperatura sama uravnava, kar je zelo pomembno za udobje in dobro počutje dojenčka. Otroške odejice so popolno darilo ob rojstvu otroka, še posebej z možnostjo personalizacije. S tem boste ganili tudi novopečene starše, saj bodo imeli poseben kos, ki je narejen posebej za njihovega otroka. Otroške odejice so lahko tudi odlična darila za rojstni dan, pri tem pa ne rabite skrbeti za nič drugega. Odejica bo na vaš naslov prišla lepo zavita v darilno embalažo, ki bo poleg tega opremljena s čudovitim posvetilom.

Toplo zavetje za vašega dojenčka že od prvih dni

Otroške odejice niso primerne le za novorojenčka, ampak jih boste lahko uporabljali tudi kasneje. Odejica je velikosti 80×80 cm, zato se bo dojenček vanjo lahko udobno zavil. Ta velikost je primerna tudi za uporabo pri malčkih, ko pogrejejo svoje plišaste prijatelje ali pa jo uporabljajo kot odejo za igranje na tleh. Pri naročilu otroške odejice je možno darilno pakiranje. Vsi njihovi izdelki so na vaš naslov odposlani zaviti v bel zavijalni papir in položeni v lično kartonasto škatlo. Po vaši želji lahko paket dopolnijo s čudovito oblikovano čestitko, ki bo še dodatno polepšala darilo.

Otroške odejice

Prva odejica za dojenčka predstavlja izjemno svilnato mehkobo, omamno toplino in nežnost. Ta odejica je namenjena nudenju toplega zavetja vašemu dojenčku, bodisi doma v otroški posteljici, bodisi na sprehodu v vozičku. Je kot nalašč za uporabo ob odhodu iz porodnišnice, za prijeten sprehod ali za crkljanje med spanjem. Odejica je lahka in prijetna na dotik, hkrati pa zagotavlja dovolj toplote tudi v hladnejših zimskih dneh. Nudite svojemu dojenčku najboljše udobje in varnost z našo izvrstno ponudbo prvih odejic. Pri njih lahko najdete čudovite odejice, ki zagotavljajo mehkobo in udobje za vašega dojenčka. Posebno skrb so namenili izboru izdelkov, ki so primerni za dojenčkovo občutljivo kožo. Odejice so večnamenske in se lahko uporabljajo skozi daljše obdobje otrokovega življenja. Njihova mehkoba bo nudila vašemu malčku prijetno in udobno počutje. Včasih pa odejica celo postane otrokova ninica, ki jo s seboj vzame v posteljo ali jo uporablja za tolažbo.

Odkrijte otroške odejice visoke kakovosti iz Slovenije

Uporabljate jih lahko za pokrivanje malčka med popoldanskim počitkom, na sprehodu, na poti ali med nočnim spanjem. Na voljo so v različnih barvah, potiskih in vzorcih, tako da lahko najdete tisto, ki najbolj ustreza vašemu okusu in slogu. Medora ponuja tudi mehke in nežne otroške ninice, ki bodo postale odlična družba malčkom v vseh trenutkih življenja. Njihova vrednost je neprecenljiva, saj so odlične za tolažbo, soustvarjanje lepih trenutkov ter nudenje občutka varnosti in navezanosti. Ninice za dojenčke, ki jih ponuja Medora, so izdelane iz 100% muslin bombaža, ki je lahkoten in omogoča, da koža otroka diha. To je še posebej pomembno za dojenčke, saj je njihova koža občutljiva.

Ninica za dojenčka je resnično nepogrešljiva spremljevalka v življenju vsakega malčka. Ni le igrača, ampak pravi prijatelj otroka, ki mu pomaga zaspati, mu nudi tolažbo ob prehodu v vrtec ter skupaj z njim raziskuje in odkriva nove kotičke sveta. Odeje za otroke lahko izberete v enakih barvah kot ninice za dojenčke, kar bo ustvarilo čudovito darilo ob rojstvu, ki bo razveselilo tako otroka kot njegove starše. Izdelke ustvarjajo s srcem in iz najboljših materialov. Vsi njihovi izdelki so ročno narejeni v Sloveniji, saj nam je pomembno, da podpirajo domačo obrt ter nadaljujejo tradicijo izdelave visoko kakovostnih izdelkov.

Odkrijte čudovite personalizirane izdelke za vašega malčka

Poleg tega pa lahko vzglavnik v obliki zajčka personalizirate. Zajček ima prikupna ušeska, izvezene oči ter smrček, kar zagotavlja še dodatno zabavnost. Personalizacija omogoča, da otroku ustvarite predmet, ki je povsem njegov in bo ostal čudovit spomin na otroštvo tudi v odraslih letih. Medora skrbi za udobje in srečo vašega dojenčka, zato so ninice za dojenčke odlična izbira, ki bo pričarala veselje in tolažbo že od najzgodnejših dni. Odejica za dojenčka je še en nepogrešljiv pripomoček poleg ninice. Odejica je izredno lahkotna, nežna in mehka, kar zagotavlja udobje za vašega malčka. Prav tako pa ima posebno noto personalizacije, saj lahko otrokovo ime izvežete na odejico, kar bo ostal čudovit spomin na otroštvo. Naj bodo njihovi izdelki prva popotnica vašemu otroku v ta čudoviti svet. Za vas ustvarjajo z največjo skrbnostjo in ljubeznijo.