Okolju prijazen odkup kablov z vsemi potrebnimi dovoljenji

Portal www.odkupkablov.si je bil ustanovljen leta 2020 in se postavlja kot ključna dopolnitev podjetja Krizant d.o.o. Predstavlja osrednji spletni modul za storitve odkupa odpadnih kablov, ki skupaj s preostalimi stranmi podjetja omogoča raznolike možnosti za nudenje visoko kakovostnih storitev v panogi odpadnih surovin. Prodaja kablov in ostalih odpadnih kovin še nikoli ni bila tako enostavna. Postopek odkupa ter odvoza odpadnih kablov je preprost in hiter. Preko spletnega obrazca lahko enostavno naročite storitev, pri čemer vam je zagotovljena individualna cena za vaše odpadne kable. Odkupkablov.si se ponaša s vrhunsko odzivnostjo, zagotavljajo kvalitetne in hitre storitve takoj, ko jim zaupate vaše želje.

Odkup kablov

Varnost in skrb za okolje sta ključnega pomena. Odkupkablov.si prinaša mir strankam, saj imajo vsa potrebna dovoljenja za obratovanje. Poskrbijo, da so vaši odpadki reciklirani, s čimer prispevajo k odgovornemu ravnanju z odpadki in ohranjanju okolja. Odpadni kabli, na prvi pogled le kup nesnage, lahko predstavljajo veliko priložnost. Če se vam doma, v poslovnem objektu ali gospodarskem obratu kopičijo nepotrebni kabli, jih pokličite za odkup. Odkupujejo različne vrste kablov, od bakrenih do aluminijastih in svinčeno-bakrenih. Ne odlašajte in jih kontaktirajte, saj lahko na ta način ne samo zaslužite, temveč se tudi znebite kablov, ki vam ne koristijo več. Postopek prodaje kablov pri njih je hiter in preprost.

Tehnično dobri, a neustrezni

Pri odkupu kablov se osredotočajo predvsem na odpadne kable, ki so s tehničnega vidika še vedno dobri, a ne izpolnjujejo več predpisov. To so lahko kabli z krhko izolacijo ali spremenjeno barvo izolacije, ki ne ustreza veljavni zakonodaji. Vključujejo tudi kable aparatur, strojev ali naprav, ki ne delujejo več, ter tistih, ki se pojavijo ob rušenju objektov. Odkup kablov postane zanimiv, saj omogoča recikliranje, preprečuje odlaganje v naravi ali na deponijah ter daje odpadnim kablom novo uporabno možnost. Odkup kablov pri nas poteka po uveljavljeni praksi. Ko jih kontaktirate, jim sporočite vrsto kablov, njihovo količino, pojasnite, ali so že olupljeni, in navedete lokacijo. Za manjše količine lahko kable dostavite sami, za večje količine pa pridejo na ogled.