Kvalitetna masaža Ljubljana se izvaja navašem domu

Masaža Ljubljana se izvaja pri vas doma za vse vrste bolezni in težav, razen če imate kožne bolezni in vročino ter vnete sklepe. Kakovostna in profesionalen masaža Ljubljana se izvaja z gnetenjem, pritiskanjem in masiranjem na določene dele telesa tudi na mehka tkiva in kožo, da se odpravijo napetosti in stres na površini telesa. Bolj močna masaža vpliva tudi na globje dele telesa. Masaža pomaga lajšat bolečine in napetosti, da človek bolje spi in se bolje počuti. Tudi prekrvavitev je boljša. Super je to, da maser pride na vaš dom in izvede eno ali več vrst masaž in vam ni treba iti nikamor.

masaža Ljubljana

Masaža Ljubljana se izvaja na več načinov in sicer kot klasična masaža, masaža globokih tkiv, tu-ina masaža, refleksna masažo stopal, limfna drenaža, masaža lomi lomi, masaža glave, masaža z vročimi kamni, tibetanska zvočna masaža, aroma terapevtska masaža in kombinirane masaže po želji. Masaža Ljubljana se priporoča za starostnike, zaposlene v stresnem okolju ali za tiste, ki imate med delom ponavljajoče se gibe. Zelo blagodejno vpliva na tiste, ki veliko časa preživite v statičnih položajih.

Masaža se toplo priporoča tudi za profesionalne in rekreativne športnike, za starše ali pa imate omejeno gibanje zaradi poškodbe ali bolezni. Še posebej se masaža Ljubljana priporoča, če imate težave s skeletnim sistemom ali mišičnim sistemom. Pomaga pognati živčni sistem ter tudi obtočni sistem. Veliko ljudi ima težave z limfnim sistemom, ki je zelo pomemben in masaža zelo pomaga, ker gre za zelo drobne žilice.

V zimskem času je dihalni sistem izjemno obremenjen in marsikdo ima z njim precej težav, kot tudi bolj močni ljudje. Lajšajo pa se tudi težave s prebavnim sistemom, urinarnim sistemom in nenazadnje je masaža precej uspešna pri ženskih težavah. Maser mora biti dobro usposobljen, da ve koga in kaj lahko masira, da ne povzroči kakšne škode. Pri določenih obolenjih se morate glede masaže pogovoriti prej z osebnim zdravnikom.