Kako do visoke odškodnine v primeru različnih poškodb?

Se vam je pripetila nezgoda, v kateri ste bili poškodovani, pa ne veste, kako priti do visoke odškodnine, ki vam pripada? Svetujemo vam, da se v tem primeru obrnete na strokovnjake, ki točno vedo, kako iztržiti kar največ. Eno takih podjetij pri nas je tudi Planinšec d.o.o., ki se lahko pohvali z izjemnimi rezultati. Glede na sodno in zavarovalno prakso v Sloveniji dosegajo najvišjo možno odškodnino za vašo poškodbo in tako poskrbijo, da si lažje opomorete po nezgodi. Veljajo za izjemno cenjeno odškodninsko družbo, ki ves čas deluje strokovno, transparentno in v dobrobit svojih cenjenih strank. Te jim pogosto namenijo tudi številne pohvale in dobre ocene, ki jih nikakor ne gre spregledati.

Visoka odškodnina Planinšec

Glavna naloga odškodninske družbe je, da svojim strankam svetuje skozi celoten proces pridobitve primerljivo visokega zneska odškodnine. Poleg tega pa vam nudi tudi celostno pravno zastopanje in vam tako s pleč vzame veliko breme. Namesto vas skrbijo za ustrezno izpolnjevanje vse potrebne dokumentacije, vlaganje dokazil in vestno vodijo celoten proces. Kot posameznik se je namreč zelo težko pogajati z zavarovalnicami, zato to delo raje prepustite strokovnjakom.

visoka odškodnina

V kolikor je potrebno, vas družba Visoka odškodnina Planinšec zastopa tudi na sodišču, kjer ste vložili civilno tožbo. Ali je ta upravičena, bo določil eden izmed njihovih strokovnjakov, ki oceni ali je znesek, ki vam ga je ponudila zavarovalnica prenizek. Ker iamte v tem primeru zelo dobre pogoje za uspeh, je odločitev za zaupanja vrednega strokovnjaka še toliko bolj pomembna. Številne raziskave in analize namreč kažejo, da imajo stranke, ki jih v postopku pridobivanja odškodnine zastopa odvetnika, bistveno večje možnosti za pridobitev visokega zneska odškodnine.

Najboljša ekipa za izjemne rezultate

Podjetje Visoka odškodnina Planinšec je sestavljena iz ekipe prvovrstnih strokovnjakov s področja odškodninskega prava. Za seboj imajo dolgoletne izkušnje, pri delu pa jih vodi predvsem znanje ter čut za pravičnost in sočloveka. Njihova glavna prednost pred ostalimi ponudniki je ta, da se v celoti in zelo zavzeto posvetijo vsakemu primeru posebej in ga zares celostno obravnavajo. To je tudi eden od glavnih razlogov, da na sodiščih in pri pogajanjih z zavarovalnicami dosegajo izjemne rezultate.

Ko prevzamejo primer, se v prvem koraku lotijo temeljite analize in podrobnega pregleda primerljivih primerov, ki so na sodišču že prejeli visoka izplačila odškodnin. Nato pa stranki svetujejo in ji predstavijo najboljše možnosti, ki bodo v največji meri vodile do odličnega izida zanjo. V kolikor je smiselno, vložijo tožbo tudi na sodišče. Še posebej radi se lotijo težjih primerov, ki zahtevajo veliko strokovnega znanja, izkušenj in natančnosti.

visoka odškodnina 1