Študijski program inženir strojništva

Ste se kdaj zanimali za strojništvo študij? Ste končali srednjo strojno šolo, zdaj pa si želite postati inženir strojništva? Potem ste na pravem mestu. Vse to in še več lahko dobite, oziroma si lahko o vsem tem in še več preberete na bb.si/program/bb-izobrazevanje/inzenir-strojnistva. Strojništvo je dan danes zelo zaposljiva panoga. Poklic strojnika je zelo iskan, zato pa se tudi veliko mladih za le ta poklic tudi odloča. Strojništvo študij vam omogoča, da nadgradite svoje znanje iz srednje šole in tako z nazivom inženir strojništva pridobite še več možnosti za zaposlitev.

inženir strojništva

Inženir strojništva je višje šolski program, ki traja samo dve leti. V teh dveh leti mora študent za uspešno dokončanje študija opraviti vse obveznosti, ki so predpisane (izpiti, 800 ur praktičnega izobraževanja z delom – vsak letnik 400 ur, izdelava in zagovor diplomske naloge). Po uspešno končanem šolanju se pridobi strokovni naziv inženir strojništva.

Strojništvo študij vam zares odpira vsa vrata v svet zaposlitve. S to izobrazbo se boste lahko zaposlili zelo enostavno.

Družba BB pa vam ne ponuja samo izobraževanje za inženir strojništva. Prav tako ponuja ostala izobraževanja, kot so na primer varstvo okolja, inženir elektroenergetike, inženir logistike, poslovni sekretar in pa ekonomist, med katerimi je varstvo okolja visokošolski študijski program, ostali programi pa so višje šolski študijski programi. Prav tako imajo možnost izobraževanja za odrasle (srednja šola), kjer imajo dva programa, vsak pa se izvaja na dva načina, ekonomski tehnik (SSI in PTI) ter logistični tehnik (SSI in PTI). Prav tako lahko pri njih opravljate izpit za avto ali katero koli drugo vozila, izbrišete kazenske točke, opravljate trening varne vožnje in tako dalje.

Vabimo vas, da si obiščete njihovo spletno stran in si ogledate njihovo pestro ponudbo storitev.

Kontaktirate jih lahko preko telefonske številk ali pa preko e mail naslova.