Z business coach do poslovnega uspeha

Za uspešno poslovanje vašega podjetja na trgu zgolj vrhunski izdelek ali kakovostno opravljena storitev včasih ni dovolj. Aleksander Šinigoj, business coach iz Slovenije, svoje varovance zato uči, da je za celosten uspeh potrebno upoštevati več različnih področij. Če se tudi vi sprašujete, kako zgraditi posel na trdnih temeljih in pridobiti stranke za coaching, potem obiščite delavnico 5T Business Coach – 5TIER Coaching Masterclass, ki vam bo podala odgovore na marsikatero vprašanje. Business coach je namreč tu zato, da skupaj z njim odkrijete vse svoje še ne izkoriščene potenciale in tako svojemu podjetju in zaposlenim pomagate do uspeha na trgu.

business coach

Postanite business coach in zgradite uspešen posel

 V znanju je moč. Več znaš več veljaš. To so reki, za katere ste zagotovo že slišali. Hkrati pa so to tudi splošno znana dejstva, ki jih pri svojem delu upoštevajo najboljši podjetniki. S tem ko postanete bussines coach, namreč pridobite široko paleto novih znanj, ki jih lahko nato s pridom uporabljate tudi na drugih področjih vašega delovanja.

Business coach je nekdo, ki se zna v vsaki situaciji pravilno odločiti, zaposlene ustrezno motivirati in tako priti do zavidljivih rezultatov. Ta Masterclass delavnicaje namenjena vsem tistim, ki so se že predhodno udeležili katerega od coaching tečajev, imajo vsaj osnovno predznanje in pa so seveda pripravljeni intenzivno graditi na svojem uspehu. Coaching v osnovi namreč udeležence vodi skozi določene nujno potrebne faze in jih uči, kako lahko s prsvilnim pristopom pomagajo drugim – svojim zaposlenim, sodelavcem, prijateljem ali družinskim članom. Sprememba se začne pri vas samih, zato so coaching treningi namenjeni le tistim, ki želijo postati najboljša verzija samega sebe.

Aleksander Šinigoj svoje nadvse uspešno sodelovanje s številnimi strankami gradi predvsem na svetovanju, ki temelji na lastnih izkušnjah. Njegov cilj je, da vse svoje znanje, ki ga je nekoč kot začetnik pridobil sam, sedaj deli z vami. Če je v znanju moč, pa je njegova delitev z drugimi nadvse plemenita poteza.