Moda pomlad 2015 v cvetlicah

Moda pomlad 2015Če vas zanima kakšna bo moda pomlad 2015 ste prišli na pravo mesto, saj vam bom v članku napisal vse kar rabite vedeti o njej. Letos je novi modni stil z imenom cvetlični potisk naredil Michaels Kors, ki je lani jeseni v modnih tednih, ki so bili v Londonu in New Yorku že za naslednje leto predvidel, da bodo uporabljena midi oz. srednje dolga krila, ki so bila najbolj nošena  obleka žensk iz 60. leta.

Moda pomlad 2015 je bila predstavljena v New Yorku pod navdihom polovice 20. stoletja ali tako rečeno petdesetih. Predstavljena je bila pa tako, da so ženske oz. manekenke nosile midi krila, ki so bile različnih barv, potiskane in nošene z dodano višino pasu, kar pomeni, da so imele pas krila približno nad popkom. Moda pomlad 2015 bo imela, kot sem že prej omenil cvetlični navdih oz. potisk, ki bo naredil krila bolj cvetlična oz. obdana z rožicam. Letos vam bo zelo dobro nositi obleke, ki bodo imele črte, ki se mešajo s pikami. Moda pomlad 2015 bo predvsem osredotočena na žive barve, kar je tudi Ralph Lauren pokazal v modnem šovu, ki je bil v New Yorku.

Moda pomlad 2015 bo vsebovala tudi razne klobuke, ki bo za njih značilno, da bodo preveliki, ker je tudi sonce močnejše. Za to se je odločila modna oblikovalka Donna Karan, ki se je osredotočila na pevca Pharella, ki je bilo značilno zanj, da nosi prevelike klobuke. Moda pomlad 2015 bo imela zelo velik navdih od Skandinavije, ker imajo tam ljudje različen okus oz. imajo svojo modo, ki predstavlja njihovo mentaliteto oz. njihov nordijski stil oblačenja. V Skandinaviji imajo svobodni stil oblačenja ampak letos bodo večinoma nosili enostaven modni slog z različnimi kombinacijami. Moda pomlad 2015 bo v Skandinaviji predvsem kazala lahkotnost oblačil, saj ne bojo imela zapletenih barv in bodo premišljena in preprosto krojena in nam bodo včasih delovala nezdružljiva. V Skandinaviji zelo velikokrat nosijo prevelike obleke in najbolj značilno za njih je da se oblačijo sproščeno in preprosto. Nordijska moda pomlad 2015 bo imela še več prevelikih in enostavnih oblek in oblačila bodo sestavljena bolj za mrzle dni, kar pomeni, da bojo bolj debela oblačila.