Tedenski horoskop na voljo vsak teden

Svoje življenje rada krmilim s svojimi rokami. To dosežem z močno voljo in delom. Predvsem pa mi pri tem pomaga vprašanje kako naj nekaj spremnim, dosežem, ali obrnem situacijo sebi v prid namesto zakaj je tako in zakaj se to dogaja prav meni. Pri tem pa se dostikrat zanesem tudi na tedenski horoskop. Astrološko znamenje, ki me zaznamuje zagotovo pove nekaj o moji naravi in s tem ni težko napovedati tudi prihodnost v določenem času glede na stanje planetov in ozvezdja.

Menim, da mi je horoskop pogostokrat v vzpodbudo včasih pa tudi v opozorilo. V kolikor pa čutim da sem osebno poravnana s tedenskim horoskopom ga upoštevam sicer pa tudi ne. Tedenski horoskop mi je v pomoč. A včasih mora človek znati misliti tudi s svojo glavo in v kolikor si želiš krojiti usodo tudi sam in ji ne samo slepo slediti potem moraš znati včasih ravnati tudi v skladu s svojo vestjo in željami.

tedenski horoskop

Poleg tega, koliko smo se pravzaprav zares pripravljeni odpovedati svojim željam za to da bo zadoščeno horoskopu. A velikokrat me tedenski horoskop spomni tudi, na moje lastnosti, ki jih lahko krotim samo jaz za druge pa so zoprni. Nobene potrebe ni, da svojo slabo voljo znašam na druge, saj niso oni odgovorni za moje notranje razpoloženje. Ali pa v kolikor mi napove srečanje s sanjsko osebo imam oči na pecljih pa če tudi nisem samska. Iz radovednosti, če ne drugega. Tedenski horoskop je v temu kar uspešen. Ne verjamem v to, da ti je usojen samo eden moški ali ženska.

Lahko ti jih je usojenih več. Samo ti si tisti, ki si izbereš s katerim ali katero boš delil svojo življenjsko pot. In to je tisti del usode, ki jo krojiš sam. Tedenski horoskop pa ti namigne tudi kaj o tvojem trenutnem življenjskem stanju. V kolikor si napet, te spomni, da si zaupaš in se malo sprostiš. Nenazadnje to dobro vpliva na tvoje zdravje in na zdravje tvojih bližnjih. Poslovne zadeve pa se bodo zagotovo bolje odvile v kolikor ne boš k njim pristopil napet in razdražen. Tedenski horoskop ti je lahko v absolutno pomoč v kolikor ga zanš pravilno brati v vseh življenskih situacijah.