Poročno potovanje je nepozabno za vedno

Poročno potovanje je ena najbolj romantičnih dogodivščin v življenju vsakega, ki se za to odloči in na teh  potovanjih ponavadi se zakonca spoznata, bolj kot kdaj koli prej, se že bolj zaljubita in dostikrat iz tega nastane naraščaj, ker gre za sproščeno ter veselo vzdušje brez obremenitev iz vsakdanjega življenja.
Kam pa bi vi šli na potovanje, ne glede nato, ali je poročno lai pa kar tako, za vašo dušo? Če nimate ideje, kam na poročno potovanje, naj vam malo pomagamo z namigi. Najprej pa ugotovitve, kaj ima rada druga polovica, da ne bo nesporazumov.

poročno potovanje

Namreč največkrat se poročijo ljudje, ki so si različni, ker se nasprotja privlačijo, zato je treba tudi poročno potovanje uskladiti, kot vse v zakonu. Ali ima rad partner morje, tople kraje, ali raje šport, hladne kraje, gore, lai mestni vrvež in gala večerje, ali skromnost in morda naravno okolje kakšne kmetije, mogoče celo šotorjenje ali potovanje z avtom po puščavi. Pozanimajte se, kam bi si partner želel že od otroštva. Nekateri bi šli le na morje, v Grčijo na primer, nekateri pa v Sibirijo, drugi v Pariz, tretji v Ameriko.
Poročno potovanje mora biti izjemno, nepozabno in s čim manj zapleti, zato je dobro se prej pozanimate, katere dežele so prijazne do turistov, še posebej do žensk, ker ni povsod vse lepo in prav, pa še ugotoviti je treba, katere dežele so varne in imajo odprte meje. Ena najbolj obiskanih destinacij, kjer imate lahko sanjsko poročno potovanje je gotovo Bora bora otočje, ki ga res priporočamo. Priporočamo tudi Bali, zelo prijeten in prijazen kraj z veliko super dogodivščinami in plažami ter super klimo.

Priporočamo Sonomo v Kaliforniji ali pa Pariz, ki je res divje in živahno mesto za vse gurmane ter ljubitelje nočnih zabav. Orkney na Škotskem je pokrajina, ki e ne boste pozabili z veliko kulinarike in posebne zgodovine.