Natalna karta: o naši usodi odločajo planeti

Zagotovo se je vsak od nas že kdaj spraševal o svoji prihodnosti. Bomo napredovali v službi? Kdaj bomo spoznali idealnega partnerja? Bo naše življenje srečno in izpopolnjeno? Natalna karta, ki jo bo izdelal usposobljen astrolog bo razkrila, kaj je za vas pripravila usoda. V današnjem članku boste izvedeli vse o izdelavi rojstne karte, spoznali pa boste tudi strokovnjakinjo na področju astrologije, ki vam bo pomagala razkriti vašo prihodnost. Nadaljujte z branjem ali pa si več o omenjeni tematiki poglejte na spletni strani https://www.astrointegral.com/rojstna-karta/.

natalna karta

Karta, ki bo razodela vašo usodo

Natalna karta je drugo ime za rojstno karto ali horoskop. Je prikaz položaja nebesnih teles v trenutku, ko smo prijokali na svet. Simbolika rojstne karte prikazuje razmerje med usodo in svobodo. V zunanjem delu karte je prikazana vaša popolna usoda, ki se prepleta z različnimi razvojnimi nalogami. Sredina karte je prazen krog in le ta vas predstavlja kot upravljalca svojih nalog in izzivov.

Vaši usodni izzivi se bodo prožili po natančnem zaporedju, ki ga simbolizira gibanje planetov. Natalna karta piše vašo usodo in postavlja časovno realizacijo izzivov, s katerimi se boste morali soočiti v danem življenju. Marsikdo ne verjame v astrologijo in rojstne karte. Pri takih ljudeh je fascinantno videti, kako se njihova življenjska usoda vseeno odvija. Ne odlašajte in izkoristite pripomoček, s katerim boste lažje prebrodili težave v življenju.

Astrološka analiza rojstne karte

Strokovnjaki, ki se ukvarjajo z izdelavo rojstne karte, si bodo vedno vzeli čas za podrobno astrološko analizo. Strankam bodo opisali njihove osebnostne in temperamentne značilnosti, ki jih simbolizira njihova natalna karta. Vsak posameznik bo izvedel tudi podrobnosti o psiholoških dinamičnih procesih in potencialih, ki bi jih lahko izkoristil v aktualni inkarnaciji. Skupaj boste ugotovili kateri so vaši aktualni in prihodnji razvojni trendi, jih ozavestili in se usmerili v realizacijo. Nezavedni duševni in vedenjski vzorci so eden izmed glavnih krivcev za razvoj neugodnih okoliščin v življenju. S pomočjo astrološke analize bo vsak lahko izboljšal in poglobil samospoznanje in samozavedanje. Zanimivo je, da posameznikova psihodinamika in usodna pogojenost razkrivata tudi karmične vzorce.

Kako poteka analiza?

Astrološke analize trajajo najmanj 90 minut, včasih pa tudi dlje. Konzultacije bodo potekale v osebni obliki, zato je dobro, da se vsak posameznik pripravi na aktivno sodelovanje in postavljanje vprašanj. Nekatera podjetja vam bodo dala privoljenje za snemanje analiz. Na tak način si jih boste lahko večkrat predvajali in ne boste izgubljali časa z urejanjem zapiskov. V primeru, da se želite podrobno posvetiti posamičnim razvojnim izzivom, se lahko z vašim astrologom dogovorite za več zaporednih srečanj.

Svetujemo vam, da se resnično izogibate pisnim interpretacijam rojstne karte. Pravi strokovnjak potrebuje osebni stik, saj bo le tako lahko pridobil povratne informacije, ki mu bodo pomagale pri razlagi vaše karte. Kvalitetno izdelana natalna karta je kompas, ki vas bo popeljal čez življenje. Pripravite se na usodo in jo presenetite s poznavanjem samega sebe.

Na kakšen način mi bodo izrisali karto?

Z novodobnimi računalniškimi programi, ki vsebujejo natančne astronomske podatke bo nastala popolna natalna karta. Astrolog bo potreboval natančen čas in kraj vašega rojstva. Program bo v nekaj sekundah izdelal grafično sliko neba s pozicioniranimi planeti, ki je vidna v času in kraju vašega rojstva. Vsaka karta je sestavljena iz osnovnih elementov, ki nudijo vpogled v vašo dušo. Najpomembnejši je podznak oziroma ascendent, ki opisuje telesni videz, posameznikov karakter in način obnašanja. V krogu boste zasledili tudi Luno, Sonce, Merkur, Mars, Venero, Jupiter, Saturn, Uran, Neptun in Pluton. Vsak izmed njih opisuje različna področja vašega življenja.

Rojstna karta je izdelana s pomočjo kvalitetnega računalniškega programa.

Kaj mi prinašata natalna karta in astrološka analiza osebnosti?

Spodaj je naštetih le nekaj glavnih stvari, ki jih boste pridobili s pomočjo rojstne karte:
• Izvedeli boste, kakšen je razvojni načrt vaše duše v dani reinkarnaciji.
• Spoznali boste svoje močne in šibke lastnosti.
• Na voljo vam bo vpogled v psihološke izzive, s katerimi se soočate.
• Vaš notranji psihološki in zunanji objektivni svet se bosta sinhronizirala.
• Prepoznali boste svoje poslanstvo in poklicanost.
• Seznanili se boste z obdobji razvojnih sunkov in stresnih izzivov, na katere se boste lahko pripravili.
• Povezali se boste s celoto življenja in univerzuma.

Podjetje Astrointegral

Astrologinja, psihologinja in psihoterapevtka Erika Žagar je s pomočjo astrologije našla številne odgovore na življenjska vprašanja. Svoje znanje želi deliti tudi z vami, zato je leta 2014 ustanovila podjetje Astrointegral. Pohvali se lahko z lastno knjigo, več kot 1000 urami svetovanja, več kot 500 izdelanimi natalnimi kartami in dolgoletnimi izkušnjami. Ni čudno, da ji zaupa že več kot 150 zadovoljnih strank. Natalna karta je odličen pripomoček za krmarjenje skozi vse življenjske izzive, zato ne odlašajte in se prijavite na osebno konzultacijo. Erika vam bo z veseljem odgovorila na vsa vprašanja v zvezi z astrološko analizo in izdelavo rojstne karte. Dosegljiva je na telefonski številki 040/ 544/ 372, vesela pa bo tudi vašega sporočila na elektronski naslov erika.zagar@guest.arnes.si.