Lepotni studio Esenca za čudovit izgled

Lepotni studio Esenca je pravi naslov za kakovostno razvajanje vaših čutil in telesa. Tukaj za vas poskrbijo na najvišjem nivoju, saj se zaposleni neprenehoma izobražujejo in seznanjajo s svetovnimi trendi v svetu kozmetike. Lepotni studio Esenca je eden izmed vodilnih salonov, kateri vam nudijo pedikuro, limfno drenažo, ličenje in nego obraza ter depilacijo. Pedikura je izrednega pomena za naša stopala, saj so le-ta veliko večino časa zaprta v bolj ali manj udobnih čevljih ter nogavicah. Sodobne težave današnjih stopal so prav gotovo kurja očesa, otiščanci, trda in groba koža ter vraščeni nohti. Kakovostna pedikura lahko vse te težave odpravi.

Lepotni studio Esenca

Lepotni studio Esenca je priznan kozmetični salon, kjer bo pedikura pravi užitek in z njihovimi storitvami boste več kot zadovoljni. Pri posegih uporabljajo sterilen pribor, kozmetičarke pa imajo nežno, vendar čvrsto roko, s katero bodo nudile vašim stopalom le najboljše. Pedikura se izvaja tudi z aparatom sirius, ki pri odstranjevanju kurjih očes hladi, dezinficira in preprečuje pekoč občutek. Lepotni studio Esenca je znan po svojih vrhunskih kozmetičnih storitvah in njihove stranke se rade vračajo. Pedikura je ena izmed osnovnih dejavnosti, ukvarjajo pa se tudi z limfno drenažo. Ta je primerna predvsem za ljudi, ki imajo različne težave s celulitom, krčnimi žilami ali zatekanjem.

Lepotni studio Esenca pa bo poskrbel tudi za brezhiben izgled vaše kože in obraza. Poskrbijo za učinkovito odstranjevanje odvečnih dlačic, so pa tudi strokovnjaki za ličenje in nego kože. Pomagali vam bodo pri težavah s suho kožo ali pa vas bodo osvežili. Pri ličenju sledijo modnim trendom, tako da boste zasijale na vaš poseben dan. Prepustite se strokovnim in nežnim rokam strokovnjakov v lepotnem studiu Esenca. Razvajajte se, okrepite svoje telo in ga osvežite. Povrnite si zdravje in sijočo kožo. Na voljo so vam tudi za strokovno svetovanje in z veseljem bodo odgovorili na vaša vprašanja.