Edinstvena inovacija – Triflex HX1 lajša pot do čistega doma

Pospravljanje in čiščenje stanovanja ali hiše je ponavadi vse prej kot prijetno delo. Ponavadi se ga izogibamo, dokler nam na koncu plast prahu ne začne resnično presedati. Pomislite, kako bi bilo, če bi vaše domovanje brezhibno posesali v izjemno hitrem času in na neverjetno udoben ter enostaven način. Doživite vrhunsko inovacijo treh brezžičnih sesalnikov v enem – Triflex HX1. Mielejev edinstveni dizajn 3 v 1 združuje hitro čiščenje in veliko sesalno moč. Kot nalašč za brezhibno čist in prijeten dom.

Edinstvena inovacija 3 v 1 - Triflex HX1

 

Fleksibilnost vedno in povsod

Poslovite se od bolečin v križu, ki nastajajo ob sklanjanju in zvijanju, ko na vse načine skušate dostopati do vseh skritih kotičkov vašega doma. Sesalnik Triflex HX1 vam ponuja največjo fleksibilnost v vsaki situaciji. Želite posesati pod omaro, pod posteljo ali odstraniti prah s stropa ali luči? Koncept konstrukcije sesalnika Triflex HX1 se vrhunsko prilagodi vsem vašim željam in potrebam. S pomočjo enote PowerUnit, ki se lahko namesti zgoraj ali spodaj, boste namreč brez težav dosegli vse površine, večje ali manjše. Uživajte v popolni fleksibilnosti, ki vam jo nudi Mielejev inovativni sesalnik, in se poslovite od slabe volje in bolečin. Enoto PowerUnit lahko uporabljate tudi samostojno, kar je še posebej priročno za sesanje avtomobilskih sedežev ali oblazinjenega pohištva. Od sedaj naprej je lahko čisto vsak košček vašega domovanja čist in brez prahu, ne da bi v to morali vložiti veliko truda.

Nikar vas naj ne skrbi, kdaj in kako boste napolnili sesalnik, da bo pripravljen takrat, ko ga boste potrebovali. Polnjenje sesalnika Miele Triflex HX1 je udobno, enostavno in vsestransko. Odvisno od individualnega koncepta lahko aparat napolnite z enoto PowerUnit zgoraj ali spodaj. Kabel lahko neposredno speljete tudi v akumulator, le-tega pa brez težav napolnite tudi izven aparata. Če na mestu odlaganja vašega sesalnika na primer ni vtičnice, se s tem torej ne rabite obremenjevati – napolnite zgolj akumulator. Naj inovativni sesalnik Triflex HX1 polepša vaša hišna opravila in v vas tudi v najslabših trenutkih zaneti nekaj veselja in dobre volje.